Kook de sperzieboontjes en asperges in ruim kokend water met zout beetgaar in 4-6 min. Spoel ze onder koud water af en laat ze uitlekken.
Snijd de asperges in stukken van 6-7 cm. Kook de doperwten 2-4 min in kokend water met zout, spoel ze onder koud water af en laat ze uitlekken. Meng de sperziebonen, asperges, doperwten, sla, spinazie, radijs en lente-ui luchtig door elkaar. Meng voor de dressing citroensap, mosterd, olie en kervel en breng op smaak met zout en peper. Meng de salade luchtig met de dressing. Verdeel de salade over 4 borden.
Bak de plakken bacon krokant in een droge koekenpan.
Garneer de salade met avocado, kaas en de plakken bacon
Lekker geserveerd met brood!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |